حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
برنامه‌های تربیتی مساجد یزد با تمرکز بر نوجوانان
سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد یزد مطرح کرد:

برنامه‌های تربیتی مساجد یزد با تمرکز بر نوجوانان

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان یزد گفت: برنامه‌های تربیتی و فرهنگی کانون‌های مساجد یزد امسال از تابستان آغاز شده و با هدف رشد همه‌جانبه نوجوانان و جوانان در تمام طول سال ادامه می‌یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدیحیی نجم‌الهدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به اینکه فعالیت‌های کانون مساجد محدود به تابستان نیست، گفت: محور اصلی این فعالیت‌ها، اجرای طرح ملی «طراوت» ویژه نوجوانان ۱۰ تا ۱۷ سال است که در ۱۲ رشته متنوع از جمله قرآنی، معرفتی، هنری، فنی و ادبی مانند سرود، تئاتر و نمایش را در بر می‌گیرد که انتخاب رشته‌ها با توجه به ظرفیت محله و جنسیت نوجوانان متفاوت خواهد بود.

وی با توجه به اینکه جذابیت محیط تربیتی برای نوجوانان یکی از الزامات است، اظهار داشت: در همین راستا یک سری برنامه‌های عمومی مانند فعالیت‌های ورزشی، اردوها و بازی‌های تربیتی متناسب با فضای مسجد برای نوجوانان تدارک دیده شده است و همچنین امسال به دو موضوع، تقویت حلقه‌های کتاب‌خوانی و مباحث علمی برای شناسایی و پرورش استعدادهای نوجوانان در فضای مسجد توجه ویژه‌ای صورت گرفته است.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان یزد با بیان اینکه این طرح از سال ۱۳۹۹ با ۲۰ گروه ۲۰ نفره در سطح استان یزد آغاز شد و در سال گذشته به ۶۵ گروه و حدود یک هزار و ۶۰۰ نفر رسید، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال تعداد گروه‌ها به ۱۲۰ و اعضا به ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در شهر یزد افزایش یابد و همچنین شهرستان‌ها و روستاها نیز در حال بررسی است و انتظار می‌رود حدود هزار نفر از نوجوانان روستایی به طرح طراوت بپیوندند.

نجم الهدی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰ کانون فعال در شهر یزد و نزدیک به ۹۰۰ کانون در سراسر استان افزود: که حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کانون‌ها فعالیت پرشور و جدی دارند؛ اما عدم تعدد و توسعه کانون‌ها عمدتاً به دلیل نبود پشتیبانی کافی و همچنین لازم بودن آموزش و توانمندسازی مربیان است.

ایشان افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان در نظر دارند که مساجد دارای کانون به پایگاه‌های قرآنی محله تبدیل شوند؛ به نحوی که برنامه‌های قرآنی منظم و هفتگی از آموزش تا جلسات قرآنی در این مساجد برگزار شود. همچنین مسابقات، برنامه‌ها و جشنواره‌های مناسبتی مانند «روح خدا» با محوریت امام خمینی (ره) در ۱۲ رشته از جمله مسابقه کتاب‌خوانی، آثار هنری، کلیپ، پادکست و هوش مصنوعی با اهدای جوایز برای رده‌های سنی متفاوت برگزار می‌شود.

وی متذکر شد: برای گروه سنی بالای ۱۷ سال، برنامه‌های عمومی و مناسبتی همچون مراسم‌های قرآنی و سالگرد امام خمینی (ره) و... اجرا می‌شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!