حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
تا حل مشکل در کنار کامیون‌داران هستیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد:

تا حل مشکل در کنار کامیون‌داران هستیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: به‌منظور بررسی گلایه و شکایات رانندگان با نمایندگان این صنف به گفتگو پرداخته و این اطمینان را به رانندگان می‌دهیم تا حل مشکلات در کنار آنها هستیم.

اسماعیل دهستانی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با توجه به نارضایتی رانندگان و کامیون‌داران یزدی در روزهای اخیر گفت: به‌منظور بررسی گلایه و شکایات رانندگان با نمایندگان این صنف به گفتگو پرداخته و با بررسی میدانی از پایانه بار، جویای علت اصلی شکایت و اعتراض رانندگان بوده و این اطمینان را به رانندگان می‌دهیم که در کنار آنها هستیم.

*بدهی‌های پرداخت نشده که صدای رانندگان را درآورده

وی با اشاره به برخی از علل مهم اعتراضات رانندگان در یزد افزود: مهم‌ترین گلایه رانندگان یزدی در رابطه با بدهی‌های پرداخت نشده از سوی شرکت‌های تولیدی، صنعتی و معدنی استان است که با پیگیری‌های مستمر برای حل مشکلات رانندگان در استان پیش‌بینی می‌شود که این مسئله مهم تا پایان هفته جاری یا اوایل هفته آینده حل و فصل شود.

 

*عدالت در اجرای توزیع بار کجا رفته است؟

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد اظهار کرد: عدم اجرای عدالت در توزیع بار یکی دیگر از گلایه‌های مهم رانندگان یزدی است که تلاش می‌کنیم با راه‌اندازی دو سامانه توزیع بار در سطح استانی و کشوری در راستای اجرای عدالت در توزیع بار میان رانندگان قدم برداریم.

وی اذعان داشت: مطالبه دیگری که در مسئله عدم اجرای عدالت در توزیع بار وجود داشت درخواست‌های رانندگان از شرکت‌های بزرگ‌مقیاس استان یزد برای احقاق حق خود بود که تلاش می‌کنیم این مسئله دارای اهمیت برای رانندگان هرچه سریع‌تر حل شده و رانندگان به حقوق خود دست یابند.

*خدماتی که در یزد برای رانندگان گران‌تر آب می‌خورد

دهستانی تصریح کرد: رانندگان یزدی معتقدند که قیمت قطعات مورد نیاز این صنف و خدماتی که در یزد ارائه می‌شود در مقایسه با دیگر استان‌ها بسیار گران‌تر است و این موضوع عاملی دیگر در اعتراض رانندگان یزدی است.

وی افزود: برای کنترل قیمت و کاهش فشار بر روی رانندگان نظارت بیشتری را بر بازار خدمات و قطعات مورد نیاز این صنف اعمال خواهیم کرد و از گران‌فروشی جلوگیری می‌کنیم.

 

*صف‌های طولانی در ایستگاه‌های بازرسی که رانندگان را کلافه کرده است

وی با اشاره به معطلی طولانی‌مدت رانندگان در ایستگاه‌های بازرسی نیروی انتظامی گفت: انتظار طولانی‌مدت رانندگان یزدی در صف ایست بازرسی‌های پاسگاه نائین و شهید مدنی صدای اعتراض رانندگان را برانگیخته و برای حل این مسئله نیز تلاش می‌کنیم تا مسیرهای مشخص و بیشتری برای تردد رانندگان در نظر گرفته شود و زمان انتظار رانندگان در صف‌های طولانی‌مدت و اتلاف وقت کاهش یابد.

این مقام مسئول با اشاره به برقراری مجدد امنیت در جاده‌های استان یزد افزود: از ابتدای بروز اعتراضات رانندگان، خوشبختانه امنیت خوبی در جاده‌های استان یزد برقرار بود و در حال حاضر نیز برای تقویت امنیت گشت‌های نیروهای انتظامی در حال انجام مأموریت هستند تا حفاظت از رانندگان و محموله‌های آن‌ها به طور کامل تأمین شود.

 

مسئله سوخت و بیمه رانندگان در بلاتکلیفی

وی با اشاره به برخی از مطالبات کشوری رانندگان عنوان کرد: مسئله سوخت، سه‌نرخی شدن قیمت گازوئیل و مسائل مربوط به بیمه از دیگر مطالبات مهم رانندگان است که در این زمینه بسیار گلایه‌مند هستند.

وی گفت: دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان تأمین اجتماعی برای مسائل مربوط به بیمه و راهداری موظف هستند تا سریعاً به مسئله ورود کرده و مشکلات را با همکاری یکدیگر برطرف کنند.

وی افزود: همچنین بر اساس تصمیمات کشوری خسارت‌های وارده به رانندگان و خودروهای حمل بار در جاده‌ها نیز توسط دولت تأمین و پرداخت خواهد شد.

*آینده‌ای روشن برای رانند، آن با تعهد به حل مشکلات

دهستانی در پایان تأکید کرد که رفع مشکلات رانندگان نه‌تنها در سطح استانی بلکه در سطح ملی با جدیت پیگیری می‌شود.

 وی اظهار داشت: هدف ما جلب رضایت رانندگان و ایجاد شرایطی است که این قشر زحمت‌کش بتوانند با آرامش و اطمینان به فعالیت خود ادامه دهند و تمام تلاشمان را به کار می‌گیریم تا با هماهنگی دستگاه‌های مختلف، مطالبات رانندگان به‌صورت کامل محقق شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!