حالت تاریک
دوشنبه, 06 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
ترور ابزار فرار تروریسم از اعتراف به شکست
یزدرسا گزارش می‌دهد؛

ترور ابزار فرار تروریسم از اعتراف به شکست

تروریسم وقتی به سراغ نوزاد بی‌دفاع می‌رود، یعنی در میدان سیاست، افکار عمومی و حتی آشوب‌آفرینی خیابانی شکست خورده است این‌گونه اقدامات کور و بیرحمانه، نشان‌دهنده تهی بودن این گروه‌ها از هر نوع پشتوانه اجتماعی و اخلاقی است.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، حمله تروریستی به دادگستری زاهدان که به جان‌باختن و مجروح شدن تعدادی از هم‌وطنان بی‌گناه انجامید، بار دیگر چهره واقعی و پلید جریان‌های افراطی و تروریستی را به نمایش گذاشت. این اقدام کور که با هدف ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و تضعیف امنیت منطقه صورت گرفت، نه تنها نشانی از قدرت، بلکه سندی بر استیصال و درماندگی گروه‌های تروریستی است که در برابر ایستادگی و مقاومت مردم ایران، دست به اقدامات ضدبشری می‌زنند.

رسانه‌های لندن‌نشین در پی تحریف حقیقت

محمدعلی میرعلی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به  حمله تروریستی به دادگستری زاهدان گفت :  مردم زاهدان سال‌هاست که قربانی اقدامات گروهک‌های تروریستی مانند جیش‌العدل هستند، و به‌خوبی از ماهیت فریبکارانه آن‌ها آگاه‌اند محکومیت گسترده این حمله از سوی مردم، گواه روشنی بر بیزاری آن‌ها از خشونت و ترور است.

وی افزود: متأسفانه رسانه‌هایی که از لندن، واشنگتن یا دیگر پایتخت‌های غربی تغذیه می‌شوند، در پی تحریف واقعیت‌های ایران هستند آن‌ها می‌خواهند با برچسب زدن به مردم شریف بلوچستان، چهره‌ای واژگونه از مطالبات آنان نمایش دهند در حالی‌ که صدای زاهدان، صدای عدالت‌خواهی، خواست امنیت، توسعه و احترام است، نه صدای بی‌ثبات‌سازی و ترور و این رسانه‌ها با حمایت از گروهک‌هایی نظیر جیش‌العدل، عملاً در جایگاه همدست جنایتکاران قرار گرفته‌اند.

نقش بر آب شدن نقشه‌های دشمن

عضو هیأت علمی دانشگاه یزد ادامه داد: هدف اصلی این حمله ضربه به انسجام ملی و القای شکاف‌های قومی و مذهبی است  آن‌ها می‌دانند سیستان ‌و بلوچستان با همه ظرفیت‌هایش، بخشی مهم از هویت و امنیت ملی ایران است وقتی این مردم در صحنه حضور دارند و ترور را محکوم می‌کنند، نقشه رسانه‌های معاند نقش بر آب می‌شود به همین دلیل تلاش می‌کنند با سانسور صدای واقعی مردم و برجسته‌سازی حاشیه‌ها، فضا را وارونه جلوه دهند.

 

رسوایی تروریسم در میان مردم ایران

حبیبه ملک ثابت در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به نقش نقش نخبگان و دانشگاهیان در خدشه دار کردن امنیت کشور گفت: نخبگان دانشگاهی وظیفه دارند با روشنگری، تحلیل دقیق تحولات و حضور در فضای رسانه‌ای، صدای حقیقی مردم را بازتاب دهند و ما باید چهره واقعی گروهک‌هایی مانند جیش‌العدل و پشتیبانان رسانه‌ای‌شان را رسوا کنیم همچنین، نشان دهیم که مردم بلوچ، شیعه و سنی این سرزمین، با وجود برخی مشکلات، خواهان اصلاح و عدالت در چارچوب نظام هستند، نه آشوب و ترور.

وی ادامه داد: آنچه در زاهدان رخ داد، یک حمله به عدالت و امنیت ملی بود اما پاسخ مردم، نه فقط در سیستان ‌و بلوچستان، بلکه در سراسر ایران، نشان داد که تروریسم هیچ جایی در میان ملت ندارد امروز باید صدای واقعی زاهدان شنیده شود صدایی که خواهان پیشرفت، امنیت، کرامت و وحدت است، نه صدای رسانه‌هایی که از هزاران کیلومتر دورتر، به دنبال خون‌ریزی و آشوب‌اند.

استاد گروه معارف دانشگاه ازاد یزد اظهار کرد: در شرایطی که دشمن با بهره‌گیری از شبکه‌های مجازی و رسانه‌های وابسته تلاش می‌کند واقعیت را وارونه جلوه دهد، رسالت نخبگان علمی و فرهنگی، برجسته‌سازی حقیقت است باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، دینی و بومی، جامعه را در برابر جنگ روانی دشمن مصون کنیم امروز هر دانشگاه و هر کلاس درس، می‌تواند سنگری برای روشنگری و بصیرت‌افزایی باشد و این یعنی مقابله علمی با تروریسم رسانه‌ای و میدان‌داری برای امنیت ملی

خون بی‌گناه دستان مدعیان آزادی را آلوده کرده است

محمود حسنی شورغین در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی «یزد رسا»، با اشاره به جنایت اخیر گروهک تروریستی در زاهدان که منجر به شهادت یک نوزاد شد، گفت: تروریسم وقتی به سراغ نوزاد بی‌دفاع می‌رود، یعنی در میدان سیاست، افکار عمومی و حتی آشوب‌آفرینی خیابانی شکست خورده است این‌گونه اقدامات کور و بیرحمانه، نشان‌دهنده تهی بودن این گروه‌ها از هر نوع پشتوانه اجتماعی و اخلاقی است.

وی افزود: آنچه بیش از جنایت خود این گروهک‌ها دردناک است، حمایت‌ و توجیه‌های رسانه‌ای جریان‌هایی است که در لندن، آمریکا یا برخی کشورهای اروپایی مستقر هستند این جریان‌ها با پوشش‌های به ظاهر حقوق‌بشری، در حقیقت نقش اتاق فکر و پشتیبانی روانی-رسانه‌ای تروریست‌ها را ایفا می‌کنند افکار عمومی باید بداند که خون این نوزاد بی‌گناه، دستان مدعیان آزادی را نیز آلوده کرده است.

استاد گروه علوم اجتماعی دانشگاه یزد تصریح کرد: امروز دشمنان ایران اسلامی تلاش می‌کنند با استفاده از قدرت رسانه، حقیقت را پنهان کنند و مظلوم را ظالم جلوه دهند اما تصاویر این جنایت، به‌روشنی گواهی می‌دهد که قربانیان اصلی این‌گونه اقدامات، مردم عادی، کودکان، و خانواده‌هایی هستند که تنها خواهان امنیت و آرامش‌اند.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!