حالت تاریک
سه‌شنبه, 16 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
در مسابقات آسیایی هانگژو رقم خورد؛

درخشش نابینایان فوتبالیست با مربی یزدی

درخشش نابینایان فوتبالیست با مربی یزدی

تیم ملی فوتبال نابینایان و کم بینایان با مربی یزدی توانست در مسابقات آسیایی هانگژو رتبه دوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد.

به گزارش «یزدرسا»، تیم ملی فوتبال نابینایان و کم بینایان با مربی یزدی توانست در مسابقات آسیایی هانگژو رتبه دوم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد.

حسین مجاهدیان در این زمینه در گفتگو با «یزدرسا»، با اشاره به درخشش ورزشکاران ایرانی در این دوره از مسابقات آسیایی هانگژو گفت: مسابقات فوتبال این مسابقات در گروه شش نفره برگزار شد که تیم ایران در برابر تیم‌های هند، مالزی، چین و تایلند به پیروزی رسید در مقابل ژاپن به تساوی رسید به فینال مسابقات راه پیدا کرد.

 

این مربی یزدی با بیان اینکه ما در این مسابقات حتی یک گل هم دریافت نکردیم، افزود: ما در فینال در ضربات پنالتی مغلوب تیم چین شدیم که مقام نایب قهرمانی مسابقات را به خود اختصاص دادیم.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!