حالت تاریک
جمعه, 14 شهریور 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
جوانان باید مبلغان عملی وحدت اسلامی باشند
کارشناس مسائل مذهبی:

جوانان باید مبلغان عملی وحدت اسلامی باشند

یک کارشناس مذهبی، با اشاره به اهمیت هفته وحدت تأکید کرد: امروز بیشترین سرمایه‌گذاری دشمنان بر ذهن و دل نسل جوان متمرکز شده و لازم است جوانان به مبلغان عملی وحدت اسلامی بدل شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا تقی حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با اشاره به فرا رسیدن هفته وحدت، این ایام را فرصتی تاریخی برای تقویت انسجام امت اسلامی دانست و تصریح کرد: در شرایطی که دشمنان با توطئه‌های گوناگون در پی تفرقه‌افکنی میان مسلمانان هستند، وحدت نه یک شعار، بلکه ضرورتی حیاتی برای بقا و عزت امت اسلامی است.

وی با بیان اینکه نام‌گذاری فاصله ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول به عنوان هفته وحدت، ابتکار راهبردی امام خمینی(ره) بود تا مسلمانان با وجود تفاوت‌های مذهبی، در سایه یاد میلاد پیامبر اعظم(ص) بر مشترکات خود تمرکز کنند، تأکید کرد: محور اصلی وحدت، قرآن کریم، پیامبر اکرم(ص)، قبله مشترک و اصول مسلم اعتقادی است که هیچ مسلمان مؤمنی در آن‌ها تردید ندارد.

این کارشناس مذهبی با اشاره به شرایط امروز جهان اسلام گفت: از یک سو رژیم غاصب صهیونیستی با حمایت قدرت‌های استکباری مردم مظلوم فلسطین را قتل‌عام می‌کند و از سوی دیگر جریان‌های افراطی و تکفیری با رفتارهای خشونت‌آمیز چهره اسلام را مخدوش ساخته‌اند. در چنین شرایطی تنها راه خنثی‌سازی این نقشه‌ها، همگرایی و همبستگی شیعه و سنی است.

وی افزود: دشمن با بهره‌گیری از رسانه‌ها و فضای مجازی، بدبینی و سوءظن را میان مسلمانان تقویت می‌کند و رسالت علما، نخبگان و رسانه‌های مستقل، مقابله با این جنگ نرم و ارائه تصویری واقعی از برادری اسلامی است.

وی در ادامه تصریح کرد: وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات اعتقادی یا یکی‌شدن مذاهب نیست. هر مذهب هویت و عقاید خاص خود را دارد، اما وحدت یعنی همکاری، همزیستی و پرهیز از درگیری‌های بیهوده. آنچه امروز مورد نیاز است، تأکید بر ارزش‌های مشترک و کنار گذاشتن مباحثی است که دستاویزی برای سوءاستفاده دشمنان می‌شود.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب اسلامی بر پایه برادری شیعه و سنی بنا شده است، افزود: در استان‌های مختلف کشور، اهل سنت همواره در کنار شیعیان برای دفاع از اسلام و آرمان‌های انقلاب تلاش کرده‌اند. 

وی ادامه داد: رفع هرگونه تبعیض احتمالی و تقویت بسترهای مشارکت اجتماعی می‌تواند زمینه‌ساز انسجام عمیق‌تر شود. در این میان، رسانه‌ها نیز وظیفه دارند تصویر واقعی این برادری را به جامعه و جهان نشان دهند.

تقی حسینی همچنین بر نقش نسل جوان در تداوم این وحدت تأکید کرد و گفت: دشمنان بیشترین سرمایه‌گذاری خود را روی ذهن و دل جوانان متمرکز کرده‌اند، زیرا آینده امت اسلامی در گرو آگاهی این نسل است.

وی گفت: در دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی و فرهنگی و همچنین در فضای مجازی، برنامه‌هایی برای گفت‌وگوی میان‌مذهبی و تولید محتوای وحدت‌بخش باید تدارک دیده شود تا جوانان خود به مبلغان عملی وحدت بدل شوند.

وی با یادآوری سخن پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه «المسلم اخو المسلم»، خاطرنشان کرد: هفته وحدت فرصتی طلایی برای بازگشت به این آموزه بنیادین است. اگر مسلمانان بر اصل برادری تأکید کنند و از دامن‌زدن به اختلافات پرهیز نمایند، هیچ قدرتی توان شکست آنان را نخواهد داشت.

این کارشناس مذهبی در پایان تأکید کرد: وحدت، یک راهبرد دائمی است نه تاکتیکی موقت، جهان اسلام امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند اتحاد، هم‌صدایی و همدلی است و بزرگداشت هفته وحدت می‌تواند یادآور این حقیقت باشد که در سایه پیامبر رحمت(ص) همه مسلمانان عضو یک امت واحد هستند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!