حالت تاریک
چهارشنبه, 15 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
سگ‌های ولگرد یزد جمع‌آوری می‌شوند
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد:

سگ‌های ولگرد یزد جمع‌آوری می‌شوند

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد گفت: گروه‌های متخصص زنده‌گیری و جمع‌آوری حیوانات بلاصاحب به‌ صورت شبانه‌روزی در یزد در حال فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری یزد، محمدرضا برزگر گفت: کمپ نگهداری حیوانات بی‌سرپناه با هدف حمایت از حیوانات بلاصاحب و کاهش آسیب‌های ناشی از ولگردی آن‌ها، تأمین امنیت شهروندان و جلوگیری از معضلات زیست محیطی توسط شهرداری یزد احداث شده است. 

وی با بیان این که گروه‌های متخصص زنده‌گیری و جمع‌آوری حیوانات بلاصاحب به‌ صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند، افزود: شهروندان یزدی می‌توانند در صورت مشاهده سگ یا حیوانات بلاصاحب، با شماره ۱۳۷ یا سامانه «الو پناه» به شماره ۳۶۷۸  تماس بگیرند تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به جمع‌آوری اقدام شود. 

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد تصریح کرد: پس از زنده‌گیری سگ‌های ولگرد و حیوانات بلاصاحب توسط پرسنل مجرب، این حیوانات به کمپ مخصوص نگهداری منتقل می‌شوند تا اقدامات لازم طبق دستورالعمل‌های بهداشتی و ایمنی ابلاغ شده از سوی وزارت کشور انجام شود. 

وی افزود: پس از انتقال سگ‌های ولگرد به کمپ، اقداماتی همچون تفکیک نژادهای مفید از غیرمفید، واکسیناسیون، جراحی و عقیم‌سازی با رعایت کلیه اصول بهداشتی و ایمنی انجام خواهد شد و درصورت نژاددار بودن، به متقاضیانی که برای نگهبانی از مزارع و باغ‌های خود به آن‌ها نیازمندند، تحویل داده می‌شود. 

برزگر گفت: محل نگهداری این حیوانات طبق برنامه زمان‌بندی، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی می‌شود و تمام تمهیدات بهداشتی در این خصوص اندیشیده شده است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در خصوص افرادی که دراین مرکز مشغول به فعالیت هستند، گفت: این افراد در زمینه زنده‌گیری حیوانات آموزش‌های لازم را دیده‌اند و دارای تخصص و تبحر لازم هستند و برای حفظ سلامت این افراد نیز اقدامات مقتضی نظیر معاینات دوره‌ای و واکسیناسیون در برابر بیماری‌هایی نظیر هاری و کزاز با همکاری مرکز بهداشت استان انجام می‌شود. 

این مقام مسئول در شهرداری یزد در پایان اظهار داشت: این کمپ در زمینی به مساحت 5 هزار مترمربع و با ظرفیت نگهداری بیش از ۹۰۰ قلاده سگ و با امکاناتی نظیر سرپناه اصلی نگهداری، قفس‌های قرنطینه، مکان تغذیه، محل شستشو و درمانگاه، جنب کارخانه کمپوست شهرداری احداث شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!