حالت تاریک
یکشنبه, 14 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
راه علم و فناوری در پرتو آموزه‌های رضوی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد مطرح کرد:

راه علم و فناوری در پرتو آموزه‌های رضوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: در کشوری مانند ایران که شعار علم‌سازی سر می‌دهد و در محور علم و فناوری حرکت می‌کند بیش از پیش باید به وجوه علمی شخصیت امام رضا (ع) توجه کرد.

 محمدرضا دهقانی اشکذری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، ضمن تبریک دهه کرامت و با اشاره به برخی از صفات بارز امام رضا (ع) گفت: یکی از القاب امام رضا (ع) غریب الغربا است و شاید در ذهن برخی این سؤال پیش بیاید که چرا در مقایسه امام رضا (ع) که بارگاه ملکوتی‌اش همواره پر از زائر است با دیگر ائمه که نوعی غریب‌تر هستند این لقب را به ایشان نسبت داده‌ایم.

 وی ادامه داد: یکی دیگر از مهم‌ترین صفات امام رضا (ع) عالم آل محمد است به این معنا که صفتی که به ایشان نسبت می‌دهیم صفت علم است و در واقع می‌گویند غریب کسی است که علم داشته باشد؛ اما در میان اطرافیان، دوستان و محبان خود شناخته نشود.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به رعایت برخی نکات در ایام دهه کرامت گفت: چیزی که در این ایام و در آستانه ولادت امام رضا (ع) اهمیت دارد این است که معرفت خود را نسبت به امام رضا (ع) باید بالا ببریم و این بالابردن معرفت از نگاه سطحی ما امکان‌پذیر نیست و باید از اهل‌بیت و ائمه اطهار در این زمینه کمک گرفت.

 وی افزود: در کشوری مانند ایران که شعار علم‌سازی سر می‌دهد و در محور علم و فناوری حرکت می‌کند بیش از پیش باید به وجوه علمی شخصیت امام رضا (ع) توجه کرد، باید گفت که امام رضا (ع) سبک زندگی بسیار مؤثری در طول حیات خود داشتند و این را می‌توان از ادبیات، مناظرات و آثار ایشان استنباط کرد.

 این مقام مسئول عنوان کرد: بسیاری از آثار امام رضا (ع) در میان مردم گمنام است و کمتر مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته برای مثال در حوزه پزشکی بسیاری از توصیه‌ها و دانشی که امام رضا (ع) در حوزه طب اسلامی و سبک زندگی و... داشتند اگر مورد توجه واقع می‌شد می‌توانست حلال بسیاری از مشکلات در کشور باشد که متأسفانه از این توصیه‌ها غافل مانده و کمتر به آن پرداخته‌ایم.

 وی تصریح کرد: فردا برای اولین‌بار در سطح کشور کانون خدمت رضوی دانشگاهیان در استان یزد افتتاح خواهد شد و این اتفاق را می‌توان اتفاقی بزرگ و فرخنده برای مردم دانست چرا که این کانون عرصه خدمت تخصصی و عمومی را برای تمام اقشار دانشگاهی فراهم کرده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر